Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

Direkcija za gradjevinsko zemljiste i izgradnju

fallback-no-image-13034
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga

449 Pregleda

0 Komentara

Odštampaj ovu stranu

Dodaj u omiljene

Direkcija za gradjevinsko zemljiste i izgradnju

Direkcija za gradjevinsko zemljište i izgradnju Beograda vrši funkciju fonda infrastrukture i gradjevinskog zemljišta. Uz promene strategije delovanja i naziva, ova funkcija egzistira 50 godina, od vremena diktata drzave u upravljanju privredom do današnje trzišne privrede.

Potencirajuci strucnost i profesionalizam, Direkcija se priprema da trzišnim privredjivanjem objedini sve infrastrukturne grane u njihovom osmišljavanju, planiranju, izgradnji i eksploataciji, poštujuci principe cistih racuna i pravicnog rasporeda na sve korisnike.

Drugom polovinom prošlog veka prioritet Beograda je bio nasipanje 20 km2 mocvare i izgradnja Novog Beograda, sa preko 300.000 stanovnika kao i njegovo povezivanje mostovima sa starim delom Grada. Beograd je u to vreme, investicijama u infrastrukturu, prednjacio nad velikim evropskim metropolama.

Današnji prioriteti Direkcije jesu razvoj geografskog informacionog sistema, izgradnja lakog šinskog metroa, unutrašnjeg magistralnog poluprstena i spoljašnje magistralne tangente. Infrastrukturni razvoj ce otvoriti brojne mogucnosti za investiranje u izgradnju u koridoru.


Internet prezentacija firme Poseti Web Sajt Firme
Telefon 011/244-94-94
Adresa Njegoseva 84
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


4 + 9 =