Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

Gradski centar za socijalni rad

fallback-no-image-13036
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga

431 Pregleda

0 Komentara

Odštampaj ovu stranu

Dodaj u omiljene

Gradski centar za socijalni rad

Dobrodošli na internet prezentaciju Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu. Ovde mozete dobiti informacije o tome koji je najlakši put kako biste od problema došli do rešenja i ostvarili svoja prava iz oblasti socijalne i porodicno-pravne zaštite.

Mozete saznati više o:

• svim uslugama koje pruza Gradski centar za socijalni rad;

• tome kakva je procedura prilikom razvoda braka , usvajanja dece , smeštaja u ustanove socijalne zaštite , zaštite od nasilja u porodici , ostvarivanja prava na razlicite vrste materijalne pomoci porodici, i dr.;

• koja vam je dokumentacija potrebna za ostvarivanje razlicitih vrsta pomoci i koji su rokovi predvidjeni za odlucivanje po zahtevu.

Gradski centar za socijalni rad u Beogradu je ustanova od poverenja koja pruza pomoc i podršku (pravnu, socijalnu, materijalnu, psihološko-savetodavnu, medijacijsku i psihoterapijsku) porodicama i pojedincima u prevazilazenju i rešavanju problema.
Svako od nas, u nekom periodu zivota, moze imati potrebu za uslugama centra za socijalni rad. Naši strucni radnici – socijalni radnici, psiholozi, pedagozi, pravnici, sociolozi i andragozi – imaju zakonsku obavezu da izadju u susret gradjanima kojima je potrebna pomoc i podrška: deci i omladini, osobama sa posebnim potrebama, osobama sa psihološkim problemima, osobama sa problemima u porodicnim odnosima i nasiljem u porodici, osobama koje imaju probleme zbog siromaštva i starim osobama kojima je neophodna pomoc.

U rešavanju najrazlicitijih zivotnih problema, naši strucni radnici polaze od neophodnosti poštovanja osnovnih ljudskih prava, kao i specificnih potreba koje ima svaka porodica i pojedinac. U svom radu, GCSR saradjuje sa drugim drzavnim institucijama (sudovima, MUP-om, školama, zdravstvenim ustanovama…), kao i nevladinim i humanitarnim organizacijama.
Ukoliko imate neki problem, obratite se Vašem opštinskom centru za socijalni rad , po mestu prebivališta koje je upisano u Vašoj licnoj karti.


Internet prezentacija firme Poseti Web Sajt Firme
Telefon 011/2650-329
Fax 011/2650 - 925
Adresa Ruska 4
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


1 + 3 =