Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

JKP Infostan

fallback-no-image-13027
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga

698 Pregleda

0 Komentara

Odštampaj ovu stranu

Dodaj u omiljene

JKP Infostan

Danijelova 33 Javno komunalno preduzece „Infostan“ je deo komunalnog sistema Grada Beograda cija je prevashodna delatnost objedinjena naplata komunalnih usluga i proizvoda.

Sistem objedinjene naplate (SON) komunalnih usluga i proizvoda u Beogradu formiran je i u operativnoj je eksploataciji od 1. januara 1977. sa ciljem ekonomicne i racionalne obrade podataka i naplate komunalnih naknada.

Danas JKP „Infostan“ vrši obradu podataka za preko 600.000 korisnika na teritoriji 10 gradskih opština i prigradskih opština Barajevo, Surcin i Mladenovac, za 13 komunalnih usluga i proizvoda. SON koriste i opštine Gradiška (Republika Srpska), Loznica, Kragujevac, Arandjelovac i Preduzece „Higijena“ iz Panceva.

Pravni i drugi aspekti SON-a regulisani su „Odlukom o nacinu placanja komunalnih usluga na teritoriji Grada Beograda“ („Sl. list grada Beograda“, br. 24/2003), koju je usvojila Skupština grada Beograda i, kao osnivac Preduzeca, poverila ih JKP „Infostan“.
JKP „Infostan“ ima oko 160 zaposlenih, organizovanih u tri sektora i rasporedjenih po opštinskim radnim jedinicama i direkciji. Direktora, Upravni i Nadzorni odbor „Infostana“ bira Skupština grada Beograda.


Internet prezentacija firme Poseti Web Sajt Firme
Telefon 011/395-4240
Fax 011/2464-355
Adresa Danijelova 33
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


6 + 5 =