Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

JKP Parking servis

fallback-no-image-13028
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga

528 Pregleda

0 Komentara

Odštampaj ovu stranu

Dodaj u omiljene

JKP Parking servis

Osnovna delatnost JKP „Parking servis“ je upravljanje, korišcenje i odrzavanje javnih parkirališta i garaza na teritoriji 10 gradskih opština. JKP „Parking servis“ upravlja, koristi i odrzava 18.017 parking mesta. Od toga, 9.016 se nalazi pod rezimom naplate u zoniranom podrucju, dok se još 9.001 parking mesto nalazi u garazama i parkiralištima.

Preduzece pruza i usluge prenosa nepropisno parkiranih, havarisanih kao i vozila koja su ucestvovala u saobracajnim nesrecama, specijalnim vozilima „pauk“. Usluge prenosa vozila se vrše iskljucivo po nalogu saobracajne policije ili komunalne inspekcije.

Takodje, sredstvima mehanizacije pomaze u vanrednim okolnostima kao što su velika saobracajna zakrcenja, elementarne nepogode, intervencije vatrogasaca, hitne pomoci i komunalnih sluzbi. Pored toga, ucestvuje u organizaciji saobracaja prilikom odrzavanja manifestacija i drugih specijalnih prilika.

Ostale delatnosti „Parking servisa“ su: parkiranje teretnih vozila, carinski pregled, skladištenje robe, tehnicki pregled, auto-perionice, auto-škola, osiguranje vozila, izdavanje poslovnog prostora, usluge recne marine.


Internet prezentacija firme Poseti Web Sajt Firme
Telefon 011/3035-400
Adresa Kraljice Marije 7
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


2 + 5 =