Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

Privredna Banka Beograd A.D.

no-image-3750
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga

282 Pregleda

0 Komentara

Odštampaj ovu stranu

Dodaj u omiljene

Privredna Banka Beograd A.D.

Privredna Banka Beograd AD ( PBB BANKA ) je Banka sa tradicijom od skoro 4 decenije rada na finansijskom trzištu bivše Jugoslavije. Osnovana je kao filijala Privredne banke Sarajevo 1973.godine. Kao samostalno deonicarsko društvo u skladu sa Zakonom o bankama preregistrovana je 1989.god., a od 1995.god posluje kao akcionarsko društvo. Akcionari Banke su Republika Srbija, domace kompanije i preduzetnici, ali sve više i strani investitori (preko 17%) koji znacajno ucestvuju u prometu akcija Banke na Beogradskoj Berzi. Fizicka lica ucestvuju u akcionarskom kapitalu sa preko 12%. Banka je clan Centralnog Registra RS za HoV hartije od vredosti. Dominantni bankarski poizvodi su krediti, garancije, depoziti po vidjenju i kratkorocni depoziti, kao i usluge platnog prometa sa inostranstvom. Klijenti Banke su locirani na teritoriji Republike Srbije.

PBB BANKA uspešno razvija svoje aktivnosti u svim pravcima: rad sa privredom, stanovništvom, malim i srednim preduzecma i preduzetnicima, sa planom da u 2009. godini još uspešnije pocne sa aktivnostima u delu upravljanja sredstvima i investicionim bankarstvom nudeci klijentima bankarske usluge u skladu sa zapadnim standardima.Pravac PBB BANKE je izuzetno pozitivno ocenjen i od strane medjunarodnih finansiskih institucija (EIB,EAR,EBRD,EFSE), što se oslikava dobijanjem njihove kreditne podrške u cilju jacanja dugorocnih izvora kreditiranja privrede i gradjana .

PBB BANKA ima izvanredan rast, odlican potencijal i posvecena je da klijentima obezbedi licnu paznju na svim nivoima. Tokom 2009. godine PBB BANKA ce nastaviti sa osmišljenim širenjem svoje poslovne mreze.


Internet prezentacija firme Poseti Web Sajt Firme
Telefon 011/657-064
Fax 011/264-1894
Adresa Bulevar kralja Aleksandra 70
Opština Zvezdara
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


6 + 7 =