Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

Oktanoil

fallback-no-image-13355
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga
Oktanoil

Preduzece “OKTANOIL” osnovano je decembra 1994. godine, a proizvodnja motornih i industrijskih ulja pocela je avgusta 1995. godine. Dinamicnim razvojem za samo cetiri godine “OKTANOIL” je zauzeo zavidno mesto medju proizvodjacima maziva u našoj zemlji, i bez obzira na okolnosti uspeli smo da taj rejting i zadrzimo.

Specificnu proizvodnju kao što je naša, vodi tim tehnologa laboratorije za kontrolu kvaliteta, razvoj i primenu “OKTANOIL”-a, a svi proizvodi imaju pratece ateste naše laboratorije, a po zahtevu proizvodjaca rade se i atestna ispitivanja laboratorije fabrike “Zastava” iz Kragujevca, Mašinskog fakulteta iz Beograda i Vojno-tehnickog instituta.

Vrhunska ulja “OKTANOIL”-a ispitana su i u laboratorijama velikih proizvodjaca što je rezultiralo dobijanjem saglasnosti za upotrebu u motorima “Mercedes”-a i “Volkswagen”-a.
Od 1998. godine proizvodnja se odvija u novoj fabrici kapaciteta 10.000 tona na godišnjem nivou, sa radom u tri smene. Naš vozni park omogucava pravovremeno dopremanje sirovina i isporuku gotovih proizvoda.

1998. godine osnovano je preduzece „HEMOIL“ doo za proizvodnju maziva i hemijskih sredstava. Osnivanjem ove firme zaokruzili smo ponudu, jer sada na trzište, pored motornih i industrijskih ulja, plasiramo i ulja za mehanicku obradu metala, ulja za termicku obradu metala, sredstva za aktikorozionu zaštitu.

“OKTANOIL” je sponzor brojnih manifestacija, klubova i pojedinaca, što dokazuje veliki broj priznanja, plaketa i pehara.

  • Casopis “Ekonomska politika” nakon analize poslovanja Jugoslovenskih firmi proglasio je “OKTANOIL” za najuspešnije preduzece 1996. godine.
  • Privredni Centar Srbije svrstao je “OKTANOIL” medju 28 najuspešnijih firmi za 1997. godinu.
  • Privredni Centar 1998. godine, dodeljuje priznanje „Najbolja kompanija“. Automobilski forum dodelio je našim motornim uljima titulu najkvalitetnijih ulja domaceg proizvodjaca za 2001. godinu.
  • Privredna Komora Vojvodine dodelila je “OKTANOIL” -u plaketu za znacajna privredna ostvarenja.
  • Institut za mala i srednja preduzeca proglasio je g-dina Milosava Šupica za Lidera malog biznisa 2001. godine.
  • Privredna Komora Vojvodine i agencija Media Invent iz Novog Sada dodelili su firmi “OKTANOIL” zlatnu plaketu za inventnost na polju marketinga i izuzetne poslovne rezultate za 2002. godine, i još niz drugih priznanja

Internet prezentacija firmePoseti Web Sajt Firme
Telefon018/516-265
Fax018/516-265
AdresaKej kola srpskih sestara 35/ lok 5 Nis
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


1 + 1 =