Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

Aleksandar palas hotel

fallback-no-image-13332
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga
Aleksandar palas hotel

Jedini Hotel sa 5* zvezdica u glavnom gradu Srbije koji moze da objedini prisnu atmosferu neuporedjujuceg stila, sofistikacije i elegancije.
Hotel Aleksandar Palas nosi ime velikog srpskog kralja Aleksandra Obrenovica. Ideja za ovakav naziv nametnula se analizom samog polozaja hotela. Smešten izmedju ulica Kralja Petra I – dinastija Karadjordjevica i Cara Lazara – dinastija Nemanjica, treca srpska dinastija Obrenovica dobila je svoje mesto u nazivu Hotela Aleksandar Palas.
Zgrada u kojoj je hotel smešten izgradjena je 1887. godine i datira iz XIX veka (u stilu neoklasicizma), kao i vecina zgrada u neposrednoj blizini, cineci tako skladnu i lepu arhitektonsku celinu.
Uz veliku paznju i licnu uslugu prema svojim gostima, koja je dovedena do perfekcije, gosti su uvek sigurni da ce provesti magicne i nezaboranve trenutke.

LOKACIJA

Ekskluzivan polozaj Hotela Aleksandar Palas, ugao ulica Cara Lazara i Kralja Petra I, veoma je povoljan za upoznavanje najvaznijih i najlepših zdanja u centru Beograda. Hotel je u neposrednoj blizini Kalemegdanske tvrdjave i velikog kalemegdanskog parka u kome je spomenik „Pobednik“, jedan od glavnih simbola grada.
Pešacka zona Beograda, Knez Mihailova ulica, nalazi se na oko 50 metara od hotela, kao i Saborna crkva i Srpska Patrijaršija, vazna zdanja srpske kulture i tradicije. Hotel je na domak stranih i domacih banaka. Narodna banka je preko puta hotelskog zdanja.
Od hotela se lako izlazi na auto put, tako da je komunikacija sa aerodromom veoma jednostavna, a u neposrednoj blizini, na razdaljini od oko 1000 metara nalaze se autobuska i zeleznicka stanica.

 

 


Internet prezentacija firmePoseti Web Sajt Firme
Telefon+38111 3305 300
Fax+38111 3305 334
AdresaKralja Petra 13-15
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


9 + 3 =