Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

Auto tech

fallback-no-image-13341
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga
Auto tech

Poceci ove firme poticu još davne 1953god. kada je Radenko Marjanovic osnovao SZR ”Marjanovic” za transport I opravku vozila. 1968god. servis prepušta svom sinu Obradu Marjanovicu, da bi 1996god. Obrad prepustio posao svom sinu Bojanu Marjanovicu. 1998god. smo poceli saradnju sa Ino-dobavljacima. 2004god. zbog obima posla SZR je prešla u preduzece I dobija današnji naziv “AUTO TECH doo”

Auto Tech se danas bavi prodajom auto servisne opreme I obucavanjem servisera iz oblasti auto-dijagnostike. Politika firme je da se bavi prodajom samo one opreme koja garantuje kvalitet i koja je u vrhu svetske liste. Od postojanja firme tezimo ka tome da svi naši korisnici budu zadovoljni kako našim uslugama tako i uredjajima koje imamo u ponudi. Za svu opremu posedujemo rezervne delove kao i servisnu mrezu koja omogucava brze i kvalitetne usluge.

Uvek cemo gledati da budemo TIM koji je okruzen sa ljudima koji su naj-profesionalniji u svojim oblastima kako iz oblasti auto-dijagnostike, montaze servisne opreme, tako i u svim drugim oblastima.

Servisna oprema


Internet prezentacija firmePoseti Web Sajt Firme
Telefon011/3067-717
Fax011/3067-158
AdresaMalog Radojice 6
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


6 + 0 =