Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

Blumen royal garden

fallback-no-image-12841
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga
Blumen royal garden

Preduzece „Blumen Royal Garden“ se bavi proizvodnjom, uvozom i distribucijom saksijskog i rezanog cveca, lukovica, semenog materijala, uredjenjem i odrzavanjem eksterijera i enterijera.
Druga delatnost firme je proizvodnja kupinovog vina i usluzno pakovanje tecnih i preškastih prehrambenih proizvoda.

S´ ponosom isticemo da firma „Blumen Royal Garden postoji vec 20 godina. Medju prvima smo u Srbiji koji su proizvodnju i promet cveca uzdigli na nivo preduzeca. Kada se otvarao hotel „Hyatt“ u Beogradu, naši strucnjaci su ga opremili zelenilom i cvecem.

Uspešnost merimo, ne samo po prihodu koji ostvarujemo, nego i po zadovoljstvu naših saradnika i kupaca, kao i priznanjima koja dobijamo. Ucestvovali smo i dobijali nagrade za uredjenje enterijera i eksterijera, kao i za proizvodnju tepih trave na više sajamskih priredbi u Novom Sadu.

Sedište preduzeca je na putu za Avalu, ulica Bulevar oslobodjenja 162 v, prekoputa spomen parka “Jajinci” gde se nalaze naši staklenici na površini od 1.000 m ². Staklenici poseduju sve tehnicko -tehnološke preduslove potrebne za delatnost, a koje smo usvojili i ugradili ugledajuci se pre svega na proizvodjace iz Holandije, gde svake godine naši inzenjeri putuju radi upoznavanja sa novim sortama, kao i pracenja i primene najnovijih tehnologija u uzgoju cveca. Najveci deo našeg asortimana je upravo iz Holandije.

U Jajincima je naša proizvodnja, veleprodaja, ali i maloprodaja, gde mozete svakodnevno da nas posetite od 08 -17 h radnim danom i subotom, a nedeljom od 08 – 16h.

U sastavu preduzeca su i dve prodavnice na teritoriji Beograda, jedna na Slaviji, a druga u okviru pijace Zeleni venac .


Internet prezentacija firmePoseti Web Sajt Firme
Telefon011/3942-199
Fax011/3942-467
AdresaBulevar Oslobodjenja 162v, Jajinci
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


6 + 4 =