Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

Bookland

fallback-no-image-13354
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga
Bookland

“BOOKLAND” je specijalizovano izdavacko preduzece za deciju knjizevnost s prevashodnom orjentacijom na vrhunska ostvarenja domace ali i svetske knjizevnosti za decu. “Bookland” je osnovan 1995.godine u Boegradu i za ovih petnaest godina iz nas je više odj 560 naslova u preko 620 hiljada tiraza i na preko tri miliona stranica mudrosti i duhovnosti za decu zbog cega su naše knjige postale simbol i sinonim za dobru i kvalitetnu knjigu za decu.

Naša misija je da deci priblizimo knjigu, da ih uvedemo u carobni svet citanja i da im pomognemo da formiraju pravi citalacki ukus i obogate recnik.

U širokom dijapazonu naših izdanja nalazi se 8 edicija koje obuhvataju sve zanrove knjizevnosti za decu i sve uzraste dece.

Sam slogan “Bookland-a” – “DECI S POŠTOVANJEM” – svedoci o tome da se trudimo da budemo na visini zadatka opredelivši se za visok standard kako sadrzinskog tako i likovno tehnickog kveliteta knjiga. Tim umetnika koji se bavi vizuelnom identifikacijom naših knjiga trudi se da za naše citaoce osmisli uvek nešto novo , originalno u skladu sa svetskim trendovima, što naše knjige cini uvek prepoznatljivim i privlacnim.Sva naša izdanja su uradjena u tvrdom povezu i objavljena su na cirilicnom pismu osim biblioteke “Svetska knjizevnost za decu” koju objavljujemo na latinici.

Dobitnici smo i najprestiznijih nagrada u oblasti decijeg izdavaštva: “Glavne nagrade” za doprinos širenju i popularisanju knjiga za decu koje dodeljuju “Zmajeve decije igre”; dobitnici smo i nagrade “Gligorije Vozarevic” kojom smo prglašeni za izdavaca godine u 2006. godini. “Glas srpski” iz Banja Luke nagradio je našu ediciju “Srpska knjizevnost za decu” izdavackim poduhvatom 1996. godine. Pisci i autori “Bookland-a” su dobitnici gotovo svih prestiznih nagrada deciju knjizevnost u Srbiji.


Internet prezentacija firmePoseti Web Sajt Firme
Telefon011/3286-456
Fax011/2632-191
AdresaCIKA LJUBINA 11/III
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


4 + 2 =