Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

City Fashion

fallback-no-image-11025
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga
City Fashion

Preduzece CITY FASHION je osnovano 2002 godine. Bavimo se proizvodnjom i veleprodajom originalnog modnog nakita, u zemlji i inostranstvu. Originalne kolekcije nakita uspešno kreira tim dizajnera , a na trzištu se plasiraju pod vec afirmisanim brend imenom DVE ŠMIZLE.

Lep, klasican, neobican, ekstravagantan
. To bi sve moglo reci za nakit u našim radnjama. Pri tome treba napomenuti da je izradjen po evropskim standardima i da ne sadrzi primese metala koji izazivaju alergijske reakcije.

CITY FASHION je izgradio i sopstvenu prodajnu mrezu – maloprodajni lanac DVE ŠMIZLE.Takodje, kroz svoje franšizne radnje uspešno plasira proizvode u zemljama regiona – Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori, a cilj nam je širenje i na evropsko trzište.

Od ove godine, CITY FASHION je postao distributer CRYSTALLIZED Swarovski Elements, za Srbiju.
Predstavljamo Vam i našu novu kolekciju nakita DVE ŠMIZLE EXCLUSIVE izradjenu od CRYSTALLIZED Swarovski Elements kristala, poludragog kamenja i stakla. Kolekciju je dizajnirala naša dizajnerka Sanja cordjevic.
Kolekcija sadrzi zenski nakit razlicitih namena, od dnevnih do vecernjih i luksuznih varijanti. Tu su ogrlice, narukvice, naušnice, šnalice i privesci, originalnog dizajna, izradjeni od pazljivo odabranih materijala


Telefon011/304-6816
Fax011/3046
AdresaSvetozara Radojcica 80 a
OpštinaZvezdara
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


5 + 2 =