Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

Fakultet organizacionih nauka

fallback-no-image-12557
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga
Fakultet organizacionih nauka

Fakultet organizacionih nauka, clanica Univerziteta u Beogradu, bavi se visokim obrazovanjem strucnjaka u oblastima informacionih tehnologija, menadzmenta, operacionog menadzmenta i upravljanja kvalitetom, koje su oznacene kao kljucne u ostvarivanju razvojne strategije Srbije.
FON je osnovan 1969. godine na inicijativu dve stotine preduzeca, akademske zajednice i istaknutih pojedinaca koji su osetili potrebu za strucnjacima u oblasti organizacije koji ce voditi preduzeca i biti nosioci razvoja i promena. Program Fakulteta je usaglašen sa programima najboljih u svetu u visokom obrazovanju strucnjaka navedenih profila.
FON se neprekidno i uspešno razvija, nudeci studijske programe osnovnih, master i doktorskih studija, koji su zasnovani na savremenim naucnim rezultatima a znacajni su za unapredjenje prakse. Stecena znanja tokom studija, naši studenti proveravaju i primenjuju kroz organizovanu praksu u nekim od najuspešnijih domacih i medjunarodnih kompanija. Strucnjaci obrazovani na FON-u brzo se zapošljavaju, a njihova znanja su u praksi visoko cenjena.
Studenti se aktivno ukljucuju u rad studentskih organizacija i ucestvuju u brojnim vannastavnim aktivnostima. Ponosni smo na osvojene medalje na domacim i medjunarodnim sportskim takmicenjima, nadmetanjima u znanju, na brojne susrete i druzenje naših studenata sa akademcima iz zemlje i sveta.
Fakultet organizacionih nauka se bavi izrazito dinamicnim naucnim oblastima i disciplinama, što nastavnici i saradnici dozivljavaju kao poseban izazov. Razvoju naucnog podmlatka na Fakultetu se posvecuje posebna paznja i to se smatra znacajnim strateškim i razvojnim prioritetom.
FON veoma blisko saradjuje sa organizacijama u okruzenju i prati njihove potrebe u domenu obrazovanja, rešavanja konkretnih pitanja i unapredjivanja njihovih operacija. FON razvija programe treninga i obuke kroz inovacione seminare, kurseve i druge oblike transfera znanja. Kroz razudjene projekte fundamentalnih, primenjenih i razvojnih istrazivanja i konsaltinga ostvaruje i intenzivnu naucnu i istrazivacku aktivnost.
Medjunarodna aktivnost FON-a se odvija kroz ugovorenu institucionalnu saradnju sa nizom inostranih obrazovnih i naucnih institucija, sa kojima se realizuju zajednicki obrazovni, istrazivacki i razvojni projekti i ostvaruje razmena nastavnika i studenata.
Fakultet redovno organizuje medjunarodne i domace naucne skupove, a u razudjenoj izdavackoj delatnosti objavljuje monografije, udzbenike, razlicite studije i medjunarodne strucne casopise.
Zadovoljni smo što su se naši dosadašnji programski koncepti i strategija otvorenosti za saradnju, inovacije i promene potvrdili kao uspešni i mi cemo ih i dalje razvijati.


Internet prezentacija firmePoseti Web Sajt Firme
Telefon011/3950-800, 3950-808, 3950-810
Fax011/2461-221
AdresaJove Ilica 154
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


0 + 5 =