Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

Fakultet politickih nauka

fallback-no-image-12563
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga
Fakultet politickih nauka

Fakultet politickih nauka Univerziteta u Beogradu poceo je sa radom 1968. godine prerastanjem iz Visoke škole politickih nauka (1960). Bio je prva nastavno-naucna ustanova te vrste u Jugoslaviji.

Danas je Fakultet politickih nauka moderna i jedinstvena obrazovno-naucna ustanova u Srbiji, koja je usredsredjena na obrazovanje i istrazivanje u oblasti politikologije, medjunarodnih studija, novinarstva i komunikologije, socijalne politike i socijalnog rada. U završnoj fazi su pripreme za pocetak studija u oblasti drzavne uprave i lokalne samouprave, bezbednosti i balkanoloških studija. Usavršavanje i obogacivanje programa, strukture kurikuluma, fundamentalnih i izbornih kurseva i modula, trajni je izazov Fakulteta, koji je protekom nekoliko decenija stekao prepoznatljivu reputaciju u zemlji i inostranstvu.

U pomenutim naucnim oblastima, interdisciplinarno i komparativno ustrojenim, Fakultet organizuje osnovne, specijalisticke, magistarske i doktorske studije, razvojna i primenjena istrazivanja, specijalizovane inovativne kurseve, treninge i radionice. Medjunarodna saradnja, po vrlo raznovrsnim osnovama, oduvek je bila visoki prioritet. Fakultet ima razvijenu izdavacku delatnost i raspolaze velikim biblioteckim i dokumentacionim fondom. Studentima i nastavnicima su na raspolaganju usluge dobro opremljenog medijskog i kompjuterskog centra.


Internet prezentacija firmePoseti Web Sajt Firme
Telefon011/397-64-22
Fax011/2491-501
AdresaJove Ilica 165
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


3 + 0 =