Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

G17 plus

no-image-1401
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga
G17 plus

Osnovni cilj G17 PLUS je stvaranje ekonomski jake i demokratski stabilne Srbije koja ce postati lider na Balkanu, spremna da prihvati evropske standarde i sposobna da ocuva i zaštiti sve najbolje iz sopstvene tradicije i kulture.

G17 PLUS se zalaze za otvoreno drušvo zasnovano na demokratiji, privatnoj svojini i trzišnoj ekonomiji, u kome slobodni pojedinci i njihova individualna prava predstavljaju temelj sveukupne društvene organizacije.
Uloga drzave nije da upravlja ljudima, nego da posluzi kao društveni servis, da deluje kao kreator i garant ambijenta u kome ce prava pojedinaca biti maksimalno afirmisana i zašticena.
G17 PLUS ce raditi na poštovanju sloboda i prava svih gradjana, nezavisno od nacionalne, verske, socijalne i politicke pripadnosti.

Razvoj nacionalne privrede bice zasnovan na:
stabilnom dinaru i niskoj inflaciji; stimulativnim porezima i odgovornim javnim finansijama; snaznom bankarskom sistemu i jakom privatnom sektoru; slobodnoj konkurenciji bez monopola, uz ogranicenu drzavnu intervenciju radi otklanjanja defekata trzišta; pruzanju jednakih šansi domacim i stranim investitorima; stimulisanju naucnog razvoja; borbi protiv siromaštva; popravljanju stanja u zdravstvu.

Smatramo da je put u sigurnu buducnost socijalna trzišna privreda utemeljena na uravnotezenim interesima i partnerstvu radnika, preduzetnika i drzave. Siguran ekonomski rast i razvoj ostvariv je iskljucivo na tehnickoj obnovi, otvaranju novih radnih mesta, povecanju proizvodnje i izvoza. Mi verujemo da je slobodno trzište sa jakom socijalnom komponentom najbolji nacin da se podstaknu ljudski potencijali i obezbedi pravo i efikasno korišcenje prirodnih resursa.

Mi branimo stubove slobodnog trzišta: privatnu svojinu, slobodnu inicijativu, stabilnu valutu i takmicarsko okruzenje.
Oblasti u kojima je potrebna jaka drzava jesu unutrašnja i spoljna bezbednost, zaštita prava i obezbedjenje primene i ispunjavanja ugovora i zakona.
Zeleli bismo da primenimo pravila koja odredjuju slobodu ugovaranja i minimalizujemo drzavnu intervenciju. Drzava ne sme da postane socijalna ustanova.


Internet prezentacija firmePoseti Web Sajt Firme
Telefon011/634-926
Fax011/3210-355
AdresaTrg Republike 5
OpštinaStari grad
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


9 + 2 =