Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

Gradjevinski fakultet

fallback-no-image-12543
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga
Gradjevinski fakultet

Gradjevinski fakultet Univerziteta u Beogradu je najstarija i najviša obrazovna i naucna institucija u oblasti gradjevinarstva i geodezije u našoj zemlji. Naš fakultet ima dugu i bogatu tradiciju, poceci nastave iz oblasti gradjevinarstva na ovim prostorima vezuju se za 1846. godinu kad je Knjaz Srpski Aleksandar Karadjordjevic svojim ukazom osnovao Indzinirsku školu u Beogradu. Stoga se ova godina nalazi i na grbu našeg fakulteta uz latinske reci studere, docere, aedificare koje simbolizuju delatnost fakulteta u oblasti nastave, nauke i struke.
Inzenjeri potekli sa našeg fakulteta su ostvarili mnoge znacajne uspehe u projektovanju i gradjenju svih vrsta objekata u zemlji i inostranstvu, od kojih veliki broj spada u vrhunska graditeljska ostvarenja. Veliki broj bivših studenata našeg fakulteta radi u najprestiznijim svetskim gradjevinskim firmama odnosno na najpoznatijim univerzitetima u svetu.
Ova prezentacija je zamišljena da posetiocima pruzi uvid u zivot i rad naše škole ali takodje da studentima olakša studiranje. Ona pruza informacije o radu Katedri, Instituta, Sluzbi fakulteta, Studentskih organizacija, Biblioteke ali se tu mogu naci i nastavni programi svih predmeta, rezultati ispita, ispitni zadaci kao i materija za ucenje i vezbanje.
Studentima mogu poruciti da su zbog prirode i sadrzaja poslova kojima se u praksi bave diplomirani gradjevinski odnosno geodetski inzenjeri studije na Gradjevinskom fakultetu obimne i teške. One traze strpljiv i uporan rad, redovno pracenje nastave, predavanja i vezbanja su obavezna. Studenti koji to prihvate od prvog dana postici ce dobre rezultate, oni drugi stalno ce kasniti sa svojim obavezama i na kraju shvatiti da su uzalud potrošili vreme. Uciti tokom godine je kljuc uspeha na studijama, gradjevinska tehnika se ne moze nauciti na brzinu pred ispitni rok.


Internet prezentacija firmePoseti Web Sajt Firme
Telefon011/3218-553
Fax011/3370-223
AdresaBulevar kralja Aleksandra 73
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


5 + 5 =