Banja Vrujci

Inoplast Display

no-image-17007
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga

503 Pregleda

0 Komentara

Odštampaj ovu stranu

Dodaj u omiljene

Inoplast Display

Počeli smo 2009 godine kao zastupnici jedne od vodećih kuća u proizvodnji predmeta od žice i promotivnih polica – Inoplasta iz Samobora.

Nakon šest uspešnih godina, na hiljade uradjenih polica, nakon što smo stekli ime i ugled kao pouzdani, korektni i tačni dobavljači naših poslovnih partnera, izabrali smo sopstveni put.

Mi smo INOPLAST DISPLAY.

Proizvodnja i veleprodaja metalne i žičane galanterije je naša osnovna delatnost. Zahvaljujući kojoj smo stekli respektabilan krug stalnih klijenata.

Prepoznajući potrebe modernog tržišta, odnosno proizvodjača da na što bolji način prezentuju i istaknu svoje proizvode pred potrošače, pre svega smo se orijentisali ka dizajniranju i proizvodnji svih vrsta promotivnih polica i metalnih stalaka.

Misija firme Inoplast Display je da bude prepoznata kao jedna od vodecih u oblasti trgovine metalnim proizvodima. Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa renomiranim imenima poput: Matijević NS, Banini Kikinda, Syngenta, Frontline, Henkel, Knjaz Miloš, Swisslion Takovo i druge, kao i reputaciji koju smo stekli uvek poštujući ugovorene detalje projekata – visok nivo kvaliteta izrade i funkcionalnost proizvoda, estetski izgled i rokovi isporuke. Na odličnom smo putu.

Viziju kojom se upravljamo karakteriše liderstvo, stalne inovacije, ulaganje i investicije u budućnost i konstantno davanje vrednosti našim klijentima čime podrazumevamo jedinstvenost dizajna i rafiniranost izrade proizvoda prema specifikacijama naručilaca.

Stvorili smo poslovno okruženje motivisano uspehom koje teži da održi i poveća konkurentnost naše firme i prepoznatljivost brenda Inoplast Display na domaćem tržištu, ali i na tržištima stranih zemalja.


Internet prezentacija firme Poseti Web Sajt Firme
Telefon 0157787420
Fax 0157787420
e-mail office@inoplastdisplay.rs
Adresa Nebojse Jerkovic 19, 15350 Bogatic
Opština Bogatic
rastojanje:
Adresa Nebojse Jerkovic 19, 15350 Bogatic
Kategorija
Ključne Reči    
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


7 + 5 =