Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

Jugoelektro

fallback-no-image-13337
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga
Jugoelektro

Jugoelektro T.A.D. je osnovano 1946. godine kao kompanija za uvoz i izvoz elektro i mašinske opreme sa sedištem u samom centru Beograda, u pešackoj zoni Knez Mihailova ulica broj 33. Kompanija je registrovana za uvoz, izvoz i predstavljanje stranih kompanija na srpskom trzištu. 

Tokom više od šezdeset godina postojanja, Jugoelektro je saradivao i saraduje sa velikim multinacionalnim kompanijama poput kompanija Alstom iz Francuske, Bop&Rojter, Simens, Manesman i Fag iz Nemacke, CCI iz Švajcarske, Rafako iz Poljske, Virpul iz Italije, Turske elektroprivrede, kao i sa kompanijama iz skoro svake evropske zemlje, SAD-a, i pojedinih azijskih zemalja. Jugoelektro je bio i zastupnik 43 kompanije iz razlicitih evropskih zemalja, od kojih je najznacajnija bila Filips iz Holandije.

Od domacih kompanija, Jugoelektro je saradivao sa Elektroprivredom Srbije, “Elektroistokom” iz Beograda, Beogradskim vodovodom i kanalizacijom, Saveznom kontrolom leta, Saveznom upravom carina, Narodnom bankom Jugoslavije, Beogradskom bankom, Ministarstvom unutrašnjih poslova, EI Niš, Fabrikom kablova u Zajecaru, “Elektroporcelanom” iz Arandelovca, itd.

Posle organizacionih transformacija koje su se odigrale tokom devedesetih godina, Jugoelektro je postao akcionarsko društvo. Danas kompanija posluje u dva pravca – u spoljnoj i unutrašnjoj trgovini. U vlasništvu ima poslovne prostore na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu i ponovo osvaja trzište Srbije, a polako se širi i na ostale zemlje u regionu. Izuzetni kvalitet prepoznaju i pamte strane kompanije koje se nakon krize devedesetih godina ponovo vracaju na naše trzište i koje su ponudile Jugoelektru, kao starom i sigurnom partneru, zastupštva za trzište zemlje i regiona.

Jugoelektro se prevashodno bavi trgovinom mašinskom opremom i elektromaterijalom, opremom za rudarsku i gradevinsku industriju, proizvodima crne i obojene metalurgije, kao i kucnim aparatima, belom tehnikom i audio i video opremom.

Imajuci na umu brze promene na trzištu i potrebu da se ide u korak sa njegovim fluktuacijama, Jugoelektro se otisnuo i u vode koje nisu vezane za trgovinu elektromaterijalom i radi na osvajanju šireg trzišta u spoljnoj i u unutrašnjoj trgovini. S kombinacijom mladih ambicioznih kadrova i iskusnih poznavalaca trzišta, Jugoelektro obecava da ce još dugo biti na srpskoj ekonomskoj sceni.

Jugoelektro poseduje sertifikat o usaglašenosti poslovnih procesa sa zahtevima standarda SRPS ISO 9001.dodeljen od strane renomirane domace ocenjivacke kuce YUQS. Dobitnik je Zlatne evropske nagrade za kvalitet (2006, Pariz)


Internet prezentacija firmePoseti Web Sajt Firme
Telefon+381 11 2627 621
Fax+381 11 2620-087; 2638-581
AdresaKnez Mihailova 33
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


2 + 9 =