Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

Metro Cash & Carry

fallback-no-image-13228
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga
Metro Cash & Carry

METRO Cash & Carry je trzišni svetski lider koji posluje u okviru METRO Group, trgovacke grupe koja je treca po velicini u svetu. U ovom trenutku ima 100.000 zaposlenih radnika, posluje na tri kontinenta, u Evropi, Aziji i Africi, u 29 zemalja sveta i oko 600 distributivnih centara.

Svoj razvoj u Srbiji METRO Cash & Carry, zapoceo je 2005. godine otvaranjem prvog distributivnog centra u Beogradu – Krnjaca. Vrednost investicije u tom trenutku iznosila je 15.000.000 evra, zaposleno je 300 radnika, a period izgradnje bio je tri meseca.

Naš koncept, prilagodjen potrebama profesionalnih kupaca, odnosno poslovnim subjektima koji posluju u sektoru ugostiteljstva (hoteli, restorani, kafei, barovi, ketering sluzbe), kao i trgovcima (kiosci, STR, benzinske pumpe, knjizare) i nebrojenim drugim pravnim subjektima koji za potrebe obavljanja svoje profesionalne delatnosti, na jednom mestu, pod jednim krovom, mogu pronaci nebrojeni broj artikala. Sigurno za svakog ponešto. Osamdeset posto našeg asortimana, sastoji se od proizvoda domacih proizvodjaca i dobavljaca.

Kupovinom na jednom mestu štedimo vreme naših korisnika. Omogucavamo Vam dostupnost proizvoda u velikim kolicinama, specijalnim pakovanjima. Sami birate zeljene proizvode, i što je najvaznije, citav proizvodni program visokog kvaliteta pronaci cete po izuzetno konkurentnim cenama.

Otvaranjem prvog distributivnog centra u Srbiji, METRO Cash & Carry je nastavio svoj strategijski razvoj. Danas METRO Cash & Carry u Srbiji posluje sa ukupno pet objekata. Dva su u Beogradu (Zemun i Krnjaca), a u Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu nalazi se po jedan objekat.

Da bismo zadovoljili potrebe naših profesionalnih kupaca, ucinili smo sve da njihovi razlozi za kupovinu u našim distributivnim centrima budu upravo naša zelja za jacanjem na trzištu Srbije.


Internet prezentacija firmePoseti Web Sajt Firme
Telefon011/377-7119
Fax011/3777-125
AdresaAutoput za Novi Sad 120
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


8 + 9 =