Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

OS 14. oktobar

fallback-no-image-12697
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga
OS 14. oktobar

Krenuli smo putem kojim su nas vizije nosile i nismo pogrešili. Bili smo Prometeji svega što sada cujemo. Imali smo ideje koje sada i mnogi drugi imaju. Škola je cinila takav sklop da su sve naše kreativnosti i imaginacije sintezom postale jako tle za pocetak novog rada, novog odnosa, novog duha i velikog poštovanja. Rad u našoj školi niko nije dozivljavao kao teret. Mozda je sklop nastavnika, ceo naš tim, našao odlicnu potporu i saradnju u medjusobnim odnosima, ali i veliku podršku Direktora škole.

Ovo je škola preporoda.
Episkop Atanasije Rakita

Impresionirana sam onim što je postignuto u ovoj školi za samo tri godine, u smislu novih metoda rada i radionica koje su organizovane za to vreme.
Margaret Hedli – Direktor Westwood language college for girls

Naše vizije bile su podrzane. Naše radionice su se pokrenule. I naša deca su uzivala i davala maksimum svog rada, znanja i kreativnosti. Nije trebalo traziti uzore u Zapadu, bili smo na dobrom putu da pokrenemo nov duh školstva i to smo i ucinili. Zeleli smo da zadovoljimo potrebe ucenika, roditelja, nastavnika i da svako od njih sa osmehom i voljom udje u naš prostor.

Danas sam delila ljubav sa vama, danas zelim da vam kazem hvala, izrazim svoje divljenje za ogroman entuzijazam u radu koji ostvarujete.
Branka Radovanovic, knjizevnik

Vec, školske 2001/2002. godine, odrzali smo Smotru decjeg stvaralaštva pod nazivom « Ja sam uvek dobre volje «. Ogroman broj radionica, elan, osmeh, savesnost i odgovornost ucinili su da ovakva vrsta rada zazivi i postane, ne više naša vizija, vec svakodnevica. Videli smo volju, zadovoljstvo i ponos na licima naše dece i to nam je bio dokaz da smo na pravom putu.

Sama škola je ukljucena u niz projekata, a uspesima svojih ucenika najbolje reprezentuje svoj rejting. Pored navedenog, Škola je stozer mnogih kulturnih i sportskih aktivnosti u Baricu.
Dragan Milanovic, predsednik Saveta roditelja

Bili smo medju prvim školama u Republici u kojima je zazivelo Školsko razvojno planiranje. Ono je zauvek odredilo nacin rada škole, ustvari, ono je upravo podrzalo naše vizije i naša dotadašnja dela.Timski rad, dobri partnerski odnosi na svim nivoima, proces decentralizacije, integracije na najvišem medjunarodnom nivou, velika motivacija i budjenje citave lavine kreativnosti, kao i realizacija velikih projekata postali su osnovni postulati našeg dela i cinili nas ponosnim.

Smatramo da reforma škole ne bi trebalo da podrazumeva samo izmene nastavnih planova i programa vec da suština treba da bude uvodjenje raznolikih kreativnih oblika rada.
Direktor škole Bosiljka Bastajic

U Školi su intenzivirane manifestacije, koje okupljaju veliki broj ucenika i nastavnika. Sve je lakše pratiti sada ovaj naš put. I, naravno, dopalo nam se sve i hteli smo još. Sledile su priredbe, izlozbe, knjizevne veceri, tribine, likovni susreti, sportske aktivnosti… Sredini oko nas dopao se naš entuzijazam. Sa svih strana ljudi su nas podrzavali, zeleli da ucestvuju, da budu deo naše zanimljive price, našeg kreativnog i radnog duha. U goste su nam stizale javne licnosti, velika imena iz sveta teologije, umetnosti, medija, politike, iz inostranstva. A mi smo imali cime da se ponosimo! I ponosili smo se!


Internet prezentacija firmePoseti Web Sajt Firme
Telefon011/8701-213
AdresaObrenovacki drum 132 Baric
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


9 + 5 =