Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

Servisna oprema

fallback-no-image-13360
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga
Servisna oprema

Auto Tech ima i svoju tehnicku podršku koja pomaze serviserima za opravku vozila „On-Line“, ili „by Internt“

Svakodnevno vršimo prezentacije opreme kako kod nas, tako i dolaskom kod vas. Zelja nam je da svi naši korisnici budu zadovoljni, da iz naše široke palete proizvoda nadjemo ono što je vama potrebno, jer samo obostrano zadovoljstvo nas cini jacim.

2004god. Auto Tech doo je sa LAUNCH Co. Ltd potpisao ugovor o zastupništvu

2006god. Je potpisan ugovor o zastupništvu sa Korejskom firmom Nextech koja se bavi proizvodnjom i prodajom servisne opreme kao i Originalne dijagnosticke uredjaje za Kia i Hyundai vozila
2008god. Potpisan ugovor o zastupništvu sa Španskom firmom Cojali group iz Španije koja se bavi proizvodnjim i prodajom univerzalne dijagnostike „Jaltest“ za kamione, autobuse, prikolice i komercionalna vozila.
2008god. Dobijamo zastupništvo za Picotech iz engleske. Firma se bavi osciloskopima i jedan je od najboljih mernih instrumenata. Dobrim poznavaocima auto-elektronike je vec dobro jasno o kojoj je firmi rec. Sada je dostupan i u našoj zemlji.
Prisutni smo na svim našim i svetskim sajmovima i skupovima kako bi što više svetske poznate brendove doveli kod nas i da bih vam bili dostupni.

U nadi da cemo uspešno saradjivati, srdacno vas pozdravlja


Internet prezentacija firmePoseti Web Sajt Firme
Telefon011/367-2717
Fax011/3067-158
AdresaMalog Radojice 6
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


2 + 6 =