Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

Tv Fox

fallback-no-image-4436
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga
Tv Fox

Fox televizija je jedna od pet televizijskih stanica u Srbiji koje su na konkursu Radiodifuzne agencije 2006. dobile dozvolu za nacionalnu frekvenciju. Poceli smo sa emitovanjem u oktobru 2006. godine, a 31.decembra pokrenuli smo informativni program. Uskoro je program obogacen brojnim informativnim, sportskim, filmskim , serijskim i zabavnim sadrzajima. Naš tim se potrudio da otkrije potrebe i zelje gledalaca u Srbiji i da prema tim interesovanjima kreira program ispunjen kvalitetnim, prepoznatljivim emisijama sa drugacijim pogledom na zivot, zabavu, televiziju…

Svaka generacija je na našim frekvencijama pronašla svoj omiljeni program , dok su odredjene emisije svojim specificnim sadrzajem postale podjednako zanimljive razlicitim generacijama. Postali smo prava porodicna televizija uz koju se porodica okuplja, zabavlja i zblizava.

Put koji smo do sada prešli nije bio jednostavan, ali ni zadaci koje smo postavili nisu bili laki. Uz vrhunske tehnicke i tehnološke kapacitete kojima raspolazemo, i sa ekipom iskusnih , kreativnih profesionalaca slobodno mozemo da kazemo da smo uspeli da ostvarimo planove za drugu godinu rada. Program Fox televizije gleda citava Srbija i prema statistickim pokazateljima AGB-a gledanost našeg programa kontinuirano raste. U odnosu na prethodnu godinu gledanost je udvostrucena, što nas je svrstalo u televizije sa najbrzim rastom i razvojem.

Hocemo još dalje, jer znamo da mozemo.

Znamo šta ljudi u Srbiji ocekuju od televizije sa nacionalnom pokrivenošcu i to nam je putokaz kojim cemo se rukovoditi i ubuduce. Ostanite na našem kanalu i u 2009. godini. Ceka vas visokokvalitetan, raznovrstan, bogat, zabavan, informativan, edukativan i pouzdan program.

Budite sa nama!


Telefon011/2091-000
AdresaLepenicka 7
OpštinaVozdovac
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


2 + 0 =