Banja Vrujci

Ventilatori Ciklovent

no-image-16982
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga
Ventilatori Ciklovent

Proizvodni program ventilatora obuhvata izradu i montažu 5 grupa centrifugalnih ventilatora za primenu u različitim granama industrije.

Ventilator tip C – Kapacitet do 160.000 m3/h, porast pritiska do 5.000 Pa. Pogodan je za odsis relativno čistog vazduha.
Ventilator tip CV – Kapacitet do 140.000 m3/h, porast pritiska do 5.000 Pa. Pogodan je za odsis i transport praškastih materijala veće granulacije.
Ventilator tip CVM – Kapacitet do 20.000 m3/h, porast pritiska do 2.500 Pa. Pogodan je za odsis i transport praškastih materijala manje granulacije.
Ventilator tip NGVM – Kapacitet do 200.000 m3/h, porast pritiska do 6.000 Pa. Pogodan je za odsis vazduha zasićenog raznim isparenjima.
Ventilator tip NGVM-ex – Kapacitet do 80.000 m3/h, porast pritiska do 4000 Pa. Pogodan je za odsis vazduha zasićenog eksplozivnim smešama.

Svi ventilatori su iz sopstvene proizvodnje, uglavnom su izrađeni od crnih čeličnih limova u zavarenoj izvedbi, antikorozivno su zaštićeni, balansirani statički i dinamički pomoću precizih instrumenata za daljinsko snimanje vibracija. Oslanjanje ventilatora je preko duplih ramova sa elastičnim podmetačima za veće ventilatore i direktno preko elastičnih podmetača za manje ventilatore. Uz svaki ventilator se izrađuje elastična veza i antivibracioni podmetači koji spečavaju prenos vibracija na cevovod i postolje. Veza rotora i elektro motora može biti direktna i indirektna preko osovine i remenica. Ležaji koji se ugrađuju su od poznatih svetskih proizvođača: FAG, SKF. Elektromotori koji se ugrađuju su takođe od poznatih proizvođača: ABB, KONČAR, SIEMENS.


Internet prezentacija firmePoseti Web Sajt Firme
Telefon+381 21 6790 545
e-mailnetvorkmarketingbg@gmail.com
AdresaBulevar vojvode Stepe 20
OpštinaNovi Sad
DržavaSerbia
OkrugВојводина
rastojanje: 70 Kilometara
Adresa20 Bulevar vojvode Stepe, Нови Сад, Војводина
Kategorija
Ključne Reči 
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


4 + 7 =