Banja Vrujci
Da li je ovo listing vaše firme? Kliknite ovde da verifikujete vaš listing.

Sekretarijat za zastitu zivotne sredine

fallback-no-image-7272
Kontaktiraj Autora
Statistika Listinga
Sekretarijat za zastitu zivotne sredine

U Beogradu je 1974. godine, kao resorni organ uprave zaduzen za oblast zaštite zivotne sredine, obrazovan Komitet za urbanizam i zaštitu zivotne sredine.

Odeljenje za zaštitu zivotne sredine izdvojilo se iz sastava ovog organa 1. aprila 1990. godine u samostalnu organizacionu jedinicu Gradske uprave – Sekretarijat za zaštitu zivotne sredine.

Sekretarijat na osnovu ovlašcenja iz zakona ucestvuje u realizaciji utvrdjene politike zaštite i unapredjenja zivotne sredine u Republici Srbiji, sa pravima i duznostima da prati stanje, preduzima mere i upravlja aktivnostima u oblastima utvrdjenim Zakonom o zaštiti zivotne sredine („Sluzbeni glasnik Republike Srbije“, broj 135/04), drugim zakonima i propisima donetim na osnovu zakona.

Sekretarijat izvršava i posebne obaveze utvrdjene propisima kojima se uredjuje zdravstvena zaštita i zaštita stanovništva od zaraznih bolesti, veterinarstvo, zaštita voda i upravljanje otpadom i dr.

U Sekretarijatu se poslovi obavljaju u okviru dva sektora: Sektora za pracenje i kontrolu kvaliteta zivotne sredine i Sektora za zaštitu prirode i zivotne sredine.


Internet prezentacija firmePoseti Web Sajt Firme
Telefon011/3226-106
Fax011/3222-681
Adresa 27. marta 43-45
OpštinaPalilula
Kategorija
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


0 + 1 =